Ets aquí
Inici > General > Història > RACÓ HISTÒRIC MONTIS RUBEI: 25 ANYS DEL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL

RACÓ HISTÒRIC MONTIS RUBEI: 25 ANYS DEL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL

Miquel Anguera, “Beatet”

19-10-2020

Els anys passen volant. Com molt bé diu la inscripció a la paret de l’església de Vilanova d’Escornalbou “Tempus fugit” que, evidentment, no cal traduir.

Avui voldríem recordar el 25è aniversari de la inauguració de l’actual camp municipal de futbol que, com tots sabem, es troba en la zona esportiva de Mont-roig, al carrer d’Aureli Maria Escarré (abat de Montserrat, a.c.s) i que, des d’aleshores, substitueix l’antic camp que es trobava a l’actual parc Maria Martori, que es troba enclavat entre l’avinguda de Catalunya, l’avinguda de Reus, el carrer de Vilanova d’Escornalbou i el barranc de l’Horta (popularment conegut com a Primer Pont).

Actualment, el camp de futbol dona servei als diferents equips del Club Atlètic Mont-roig (una dotzena) tot i que, a hores d’ara, tot està parat per culpa de la Covid-19. Sortosament, per a la mainada i els joves, els entrenaments sí que es poden dur a terme.

El camp s’inaugurà durant la Fira del 1995 i, casualment, també fou l’any que el nostre estimat Club Atlètic Mont-roig (que el 1922 serà centenari), va aconseguir pujar a 2a regional. El Club Atlètic Roda de Berà (comarca del Tarragonès) de 3a divisió fou l’equip convidat per a la inauguració. El resultat fou de victòria visitant per 1-4, encara que el menys important fou el resultat.

El president del CA Mont-roig, aleshores, era en Josep M. Aragonès i Rofes “Canala” que, dissortadament, ens ha deixat la setmana passada. Si voleu conèixer els components titulars d’aquell equip ho podeu trobar a Ressò mont-rogenc núm. 55, III trimestre 1995. Per molts més anys, C:A. Mont-roig!!!

Fotografia publicada a Ressò 55
L’equip del Club Atlètic Mont-roig (Fira 1995)
Top