Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA INHABILITACIÓ DEL MHP QUIM TORRA REUNEIX UNA QUARANTENA DE MONT-ROGENCS A LA PLAÇA DE JOAN MIRÓ

LA INHABILITACIÓ DEL MHP QUIM TORRA REUNEIX UNA QUARANTENA DE MONT-ROGENCS A LA PLAÇA DE JOAN MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

01-10-2020

El dilluns 28 de setembre, després de la inhabilitació del MHP de la Generalitat, Quim Torra, les xarxes socials van bullir per mostrar la disconformitat de moltes catalanes i catalans a aquesta decisió del tribunal suprem (sí, en minúscules).

Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural van convocar la ciutadania a mostrar la seva més absoluta disconformitat amb la decisió de l’esmentat tribunal, a les 7 de la tarda, davant les Cases de la Vila de tot el Principat.

Des ja fa una bona colla de mesos, el col·lectiu de Les Àvies i Avis de Mont-roig del Camp per la Llibertat dels Presos Polítics i Exiliats va decidir que, a Mont-roig, quan hi hagués algun acte reivindicatiu o d’expressió popular la faríem a la plaça de Joan Miró, per ésser un lloc més cèntric i emblemàtic, que no pas a l’aparcament de l’Ajuntament, per ser un xic més lluny i en sortir de la Vila.

Amb un aplec d’una quarantena de persones, es va llegir el manifest que l’ANC i Òmnium havien redactat per aquest acte de suport al MHP Quim Torra i en contra de la sentència d’un tribunal que cada cop més ens allunya més de la democràcia i d’un estat de dret com algú encara ens vol fer creure… La concentració acabà amb el cant del nostre himne nacional, Els Segadors.

Tothom amb mascareta i guardant les distàncies, òbviament. Jo crec que, a casa nostra, la gent ja estem molt conscienciats en prendre les mesures que les autoritats sanitàries ens demanen per lluitar contra la maleïda pandèmia de la Covid-19.

Esperant la vacuna, continuarem lluitant pel nostre alliberament nacional, tossudament i alçats!!

Quim Torra passant revista als mossos
Concentració a la plaça Joan Miró

Top