Ets aquí
Inici > General > Esports > PRIMER TORNEIG “PETITS SAMURAIS DE JUDO” A MONT-ROIG, TREBALL DE RECERCA D’ANDREU PÉREZ CHAPARRO A L’INS ANTONI BALLESTER

PRIMER TORNEIG “PETITS SAMURAIS DE JUDO” A MONT-ROIG, TREBALL DE RECERCA D’ANDREU PÉREZ CHAPARRO A L’INS ANTONI BALLESTER

Miquel Anguera “Beatet”

26-10-2023

L’Andreu Pérez Chaparro, el nostre judoka mont-rogenc, cursa 2n de Batxillerat a l’INS A. Ballester. En el seu treball de Recerca no se li ha acudit altra cosa que la magnífica idea d’organitzar el 1r Torneig Petits Samurais de Judo, a casa nostra.

El torneig es va celebrar el passat diumenge 22 d’octubre al poliesportiu municipal i fou  un èxit esportiu, i en tots els aspectes. Només hi ha hagut un “però” (no pas culpa de l’Andreu), donat que el dia anterior, dissabte 21 d’octubre, es va celebrar el campionat de Catalunya Infantil de judo a Badia del Vallès i un altre a Pamplona i això, sens dubte, ha restat participants a Mont-roig (d’uns 170 que havien de venir, només van poder participar-hi pocs més d’una cinquantena).

L’Andreu, amb tota la feinada que ha tingut per poder aplegar aquests més de 50 joves judokes a Mont-roig, és digne d’un merescut agraïment, per portar a casa nostra un primer torneig de judo tan bonic i espectacular com fou aquest del diumenge 22. Molts cops la gent blasmem (i molts cops amb raó), la poca empatia i generositat de molts joves en la vida social, esportiva i política del poble però, en aquest cas, l’Andreu i l’Institut Antoni Ballester, ens ha donat un magnífic exemple de l’esmentada empatia. Que duri i moltes gràcies!!

.

.

.

.

Top