Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA UNIÓ DE DONES CONTINUA EL SEU CAMÍ: NOVA JUNTA

LA UNIÓ DE DONES CONTINUA EL SEU CAMÍ: NOVA JUNTA

Miquel Anguera, “Beatet”

18-10-2023

De tots era ben conegut que la històrica Unió de Dones de Mont-roig que fa molts anys va néixer al redós de l’Extensió Agrària amb la Dolors Tonda de responsable, passava per un mal moment en els darrers mesos i, donada la dificultat per trobar canvi generacional en la seva junta directiva, estava en perill de desaparèixer, tot i els esforços per evitar-ho.

Ja a l’estiu (el 8 d’agost), a la Casa de Cultura Agustí Sardà a les 6 de la tarda es van reunir un bon grup de dones per mirar de salvar l’entitat tot trobant una nova junta.

Després de diverses reunions, el passat 4 d’octubre tingué lloc, a la nova Llar d’Avis, una assemblea de la Unió de Dones donant compte que s’havia arribat a un acord i presentant una nova junta que, a partir d’ara, durà a terme les noves activitats de l’entitat i en serà responsable. La trobada fou també un berenar per a les sòcies. La nova junta directiva ha quedat així: Presidenta Àfrica Ratés, vicepresidenta Pili Sabaté, secretària Iris Garcia, tresorera Mei Benach i vocals Gina Toda, Alba Sant, Goretti Gili, Lola Moreno i Nuri Gairal.

El proppassat diumenge 8 d’octubre, al migdia, la Unió de Dones programà una trobada al parc Maria Martori, amb un Vermut musical, per fer la presentació de la nova junta. Hi actuà també, cantant unes precioses peces de jazz, la mont-rogenca Dimitra Sioras (que, un cop més, va agradar molt). Cal dir també que van parlar la presidenta de l’entitat, la secretària, la tresorera i l’alcalde. Es donà la benvinguda als presents, es va mostrar la satisfacció per la continuïtat de la Unió de Dones després de tants anys i s’apostà per un futur ple d’activitats culturals i socials en benefici del col·lectiu i el poble.

Vam entendre que dites activitats serien als darrers dimecres de cada mes i que la primera serà treballar per la millora cognitiva de la gent gran. També voldran visitar, al Casal de l’Espluga de Francolí l’11 de novembre, el Museu de la Vida Rural. També voldran col·laborar amb la Marató de TV3 i volen enfortir la massa social de les seves sòcies (i no pas socis, com es va insinuar). Unió de Dones de Mont-roig, per molts més anys de vida!!

Acte de presentació de la nova junta al parc Maria Martori

Actuació de la Dimitra Sioras
Top