Ets aquí
Inici > General > Esports > VI CURSA DE LA DONA A MONT-ROIG, 2023

VI CURSA DE LA DONA A MONT-ROIG, 2023

Miquel Anguera, “Beatet”

27-10-2023

El proppassat diumenge 15 d’octubre, tingué lloc la VI Cursa de la Dona a Mont-roig. Després de 2 anys de pandèmia (2020 i 2021), sense la Cursa de la Dona, l’any passat es va reprendre i enguany el CE l’Areny i l’Escola d’Atletisme han tornat a organitzar aquesta solidària cursa on s’hi van inscriure 295 dones de totes les edats.

48 voluntaris van voler col·laborar per fer de la cursa un acte esportiu segur i ben   controlat, sobretot a les cruïlles. Un circuit pels carrers del poble i voltants, amb la molt bona idea de passar per la carrerada entre el camí dels Quarts i els Set Ponts.

Essent un acte solidari pensem que no val la pena parlar i enumerar les guanyadores. Va ser un gran èxit de participació i de públic i això és l’únic important. Es van vendre uns mitjons solidaris i els beneficis anaven destinats a l’associació Pinkmama (contra el càncer de mama).

EL CE l’Areny va poder fer una donació de 1.120,48 € (després de despeses) i cal dir que, de la inscripció a la cursa, 1 € era per a Pinkmama i que, amb l’esmentada i d’altres donacions s’ha arribat a l’esmentada xifra. De l’entitat Pinkmama hi havia la Sra. Marta Vilà, alma mater de dita associació contra el càncer de mama.

També direm que vam veure entre el públic assistent i/o participant en aquest acte esportiu i solidari les regidores del nostre consistori Francis Ortiz, Irene Aragonès, Annabel Garcia i Serena Gispert.

Un altre any, amb una molt bona organització de l’Escola d’Atletisme de Mont-roig i del CE l’Areny, amb els patrocinadors Clinvet, Bar la Plaça, Càmping la Torre del Sol, Càmping Joan, Saldent, TMM i la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig i la Teva Llar, entre d’altres. Moltes gràcies CE l’Areny i Escola d’Atletisme!!

Cartell de la cursa amb els col.laboradors
Imatge de la sortida
Preparant els regals
Top