Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL MONT-ROGENC JOAQUIM CORTS QUART LLOC EN UN CONCURS ESTATAL DE FOTOGRAFIA A MADRID

EL MONT-ROGENC JOAQUIM CORTS QUART LLOC EN UN CONCURS ESTATAL DE FOTOGRAFIA A MADRID

Miquel Anguera, “Beatet”

16-05-2024

Cultura Inquieta” una plataforma creativa d’art, nascuda a Getafe el 2010 i que té més de 4 milions de seguidors va organitzar un concurs de fotos, a nivell estatal, amb el lema “Naturalmente, de todos”.

El nostre convilatà i fotògraf, Joaquim Corts i Ferré, s’hi va presentar i ha obtingut el 4t premi, entre 30.000 fotografies en litigi. Déu n’hi do!!

L’organització seleccionà cent fotos per passar-les a la votació popular. Les fotos seleccionades i les guanyadores es poden veure al parc del Retiro de Madrid, al Paseo de Coches, fins al dia 28 de maig. També direm que la foto del Quimet Corts, que ha quedat quarta, també l’han escollida com a cartell anunciant de l’exposició.

Tot va començar el 24 de febrer quan es feu la convocatòria del concurs. Amb tantes fotografies es pot veure el talent i la creativitat dels concursants. El jurat qualificador del certamen estava integrat per l’equip editorial de “Cultura Inquieta” i són els que van elegir les 100 fotos de cent autors diferents que tingueren en compte la qualitat artística, la capacitat d’emocionar i l’originalitat. La votació popular tingué lloc entre el 5 i el 22 d’abril proppassats.

Finalment, 14 foren les fotos finalistes, 7 per votació popular i les altres 7 pel Jurat de “Cultura Inquieta”. L’exposició mostra un total de 224 fotografies.

L’enhorabona, Joaquim!! Ets un altre mont-rogenc que ajudes a posar el nom de Mont-roig en el mapa de l’art i la creativitat. I que no t’aturis!!

.

.

.

Top