Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE ORDINARI DEL 13 DE JULIOL DE 2016

PLE ORDINARI DEL 13 DE JULIOL DE 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera, “Beatet”

18-07-2016

1.- S’aproven, per unanimitat, les actes del 30 de maig i del 8 de juny proppassats (CiU, però, demana rectificar la del 8 de juny, tota vegada que s’esmenta el regidor Manuel Andreu, quan aquest, ja havia renunciat al càrrec i no hi assistí).

2.- Es dóna compte dels decrets d’Alcaldia del 503 al 559 de 2016.

3.- Es dóna compte dels decrets dels regidors del 379 al 470 de 2016.

4.- S’aproven, per unanimitat, les festes per al proper 2017, restant així: Mont-roig dies 8 i 29 de setembre, ambdós dijous, festivitat de la Mare de Déu de la Roca i Sant Miquel, respectivament. Miami: la festa de Sant Josep (19 de març) es trasllada al dilluns dia 20 i la festa de Sant Jaume serà el 25 de juliol, dimarts.

5.- S’aprovà la revocació del nomenament del dictador Francisco Franco Bahamonde (esdevinguda en el plenari del 31 de març de 1964 per ordre del governador civil de la província) com a “Alcalde Honorario y Perpetuo” de Mont-roig. Només votà en contra d’aquesta revocació el regidor Joan Gallardo del grup PLAMIMO, la qual cosa provocà un intercanvi de retrets i agra polèmica amb ERC (també n’hi hagué entre ERC i C’s). El públic assistent manifestà la seva opinió contrària al vot del Sr. Gallardo i així ho evidencià i hom es preguntava si dit regidor havia demanat l’opinió als seus votants per emetre el seu vot.

6.- Afers sobrevinguts: no n’hi hagué.

7.- Mocions: No n’hi hagué.

8.- Precs i preguntes: el Sr. Aragonès, de la FIC, sobre el punt número cinc formulà un prec al Sr. Alcalde demanant-li si podia fer esbrinar quants morts hi havia hagut en cada bàndol de la Guerra Civil espanyola. El Sr. Alcalde (crec que amb molt bon criteri), s’hi negà.

C’s, el Sr. Velasco, pregunta sobre la subhasta a les piscines municipals (Mont-roig i Via Marina) i demana l’enquesta municipal feta.

ERC, demana el perquè de la cessió de l’ús. Se li explica sobre la negociació de l’any passat, que hi havia anat poca gent i que l’any que ve ja es valorarà dita cessió. ERC  també prega que se’ls comuniqui les invitacions per assistir a les cloendes de fi de curs de l’IES i de l’escola perquè no hi havia anat ningú de l’equip de govern i que entén que la invitació és per a tots els regidors. També pregunta pel canvi en la Fira de Mont-roig que passa de ser multisectorial a monotemàtica sobre alimentació i gastronomia. També preguntà sobre la casa en ruïnes del carrer del Bisbe Macià número 30 així com al Sr. Gallardo sobre una factura de 300 € i escaig d’un restaurant de Miami en haver dinat amb membres de BASE de la Diputació i que per tractar temes econòmics es pot anar a un simple despatx i no en un restaurant.

CiU pregunta per l’enllumenat del Club Mont-roig que encara no està solucionat i també sobre la pràctica nàutica del surf  en alguna cala de Miami. També preguntaren sobre el nou format de la Fira i si s’havia fet algun estudi per aquest canvi; també preguntaren si algú, fora de la gastronomia, podia participar en la Fira (resposta afirmativa). També es preguntà sobre el cost del running  del mes de març que arribà fins als 21.000 € i que es troba excessiu, reconeixent-ho el regidor d’esports (dutxes, concert, excavacions, hores extra, etc.). També que caldria fer una enquesta als restaurants, bars, etc. per veure’n el rendiment econòmic…

També s’afirmà, per part de CiU, que no era massa d’estranyar que les entitats i o associacions estiguin una mica reticents en participar en esdeveniments organitzats per l’Ajuntament. També preguntà sobre l’espai web dels grups polítics a l’oposició dintre del web municipal que no acaba d’arribar. També es preguntà sobre el trasllat cap a les oficines municipals de Miami de diversos departaments i amb quins criteris s’ha fet. Tampoc va quedar clar si l’equip de govern canviarà la ubicació de la Casa de la Vila portant-la de nou a l’actual Casa de Cultura, tot i que l’alcalde s’hi mostrava partidari. Fa 5 anys no pensava així… Encara que els serveis s’oferiran igual a Mont-roig que a Miami. També es parlà de les 5 empreses que es presentaren i el concurs per oferir el servei de socorrisme a les nostres platges; actualment hi ha dos mòduls i un mes més de cobertura, millorant-se així el servei.

Eren les dues i trenta-cinc minuts quan l’alcalde aixecà la sessió.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge del ple
Imatge del ple

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top