Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE DEL 8 DE JUNY DE 2016. ORDINARI

PLE DEL 8 DE JUNY DE 2016. ORDINARI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

23-06-2016

(Excusen la seva assistència els regidors Redondo del PSC i Velasco C’s).

1.- S’aprova l’esborrany de l’acta de la darrera sessió de l’11 de maig.

2.- Es dóna compte dels decrets d’Alcaldia del número 378 al 502 de 2016.

3.- Es dóna compte dels decrets dels Regidors del número 303 al 378 de 2016.

4.- S’aprova (14 vots a favor, PSC, Ara-VX+, IMM, Mixt, CiU i ERC) i l’abstenció de la FIC (1 vot) la proposta de l’expedient de modificació de crèdits número 7/2016, de concessió de crèdits extraordinaris finançats amb majors ingressos. Es tracta de la creació d’un Club de Mar a Miami, en un solar de l’Ajuntament ubicat al passeig Marítim. Això permetria augmentar l’oferta d’activitats nàutiques i fomentar l’ocupació. Aquesta modificació de crèdit també contempla la col·locació de gespa artificial als camps de futbol de Mont-roig i Miami, suport al Pla de Polítiques de Dones i la igualtat del Consell Comarcal del Baix Camp (període 2016-2019) i sol·licitar una subvenció de 2.610 € per a fer 9 activitats en el marc del programa: Dones, Salut i Esport.

5.- S’aprova la sol·licitud d’assignació de fons al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme en bases a l’Ordre IET/458/2015 (10 vots a favor: PSC, A-VX+, IMM, Grup Mixt i ERC. 5 vots en contra: CiU 4 i FIC 1). Es tracta de la petició de subvenció per valor de 137.000 € en un pressupost total de 275.000 €. Mont-roig ho pot demanar per ser un municipi afectat pel Pla de Residus Radioactius.

  1. Afers sobrevinguts: el 2016/801. S’aprovà, per unanimitat, la compatibilitat per a l’exercici d’una segona activitat privada a la Sra. Francisca Garcia Andrades.
  1. Mocions: S’aprova, per unanimitat, la moció presentada pel grup de CiU per a la creació d’un programa de formació en primers auxilis i DEA (desfibril·ladors).
  1. Precs i preguntes. La FIC pregunta per la devolució, a les empreses municipals, del cèntim sanitari.

ERC demana senyalització per a la nova urbanització Les Planes (antic Huertos Miami).

També pregunta per les reformes a la Casa de Cultura, per la prevenció d’incendis, pel vandalisme als parcs infantils i la neteja a l’Institut i als camps de futbol.

CiU pregunta sobre el ROM (reglament d’organització municipal). Quan baixarà aigua (però amb aixeta) a la font de la plaça de Joan Miró? També pregunta pels vestidors dels 2 camps de futbol (que són il·legals). Qui farà el manteniment de les futures gespes a dits camps de futbol? Està previst el tancament de dits camps?

La sessió del Ple fou aixecada per l’Alcalde sobre 2/4 de 3 de la tarda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge del Ple
Imatge del Ple

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top