Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FLAMA DEL CANIGÓ 2016

FLAMA DEL CANIGÓ 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

28-06-2016

El passat dijous dia 23, revetlla de Sant Joan, un any més Mont-roig va rebre la Flama del Canigó mitjançant l’Associació de Veïns Muntanya Roja que des del 1974, ininterrompudament, ha portat la Flama des de Reus al nostre poble. La pubilla de Mont-roig, la Paula Hernàndez Florencio i les dames d’honor Laia Solà i Alba Cruz van acompanyar el president de l’AVMR, Miquel Anguera, a recollir la Flama a la plaça de la Llibertat de Reus, on sempre hi ha un gran ambient festiu i tradicional.

A 2/4 de 10 del vespre, els Grallers de Mont-roig, amb la seva música, van acompanyar les pubilles a l’escenari de la pista d’estiu per llegir el missatge dels Focs de Sant Joan, amb la presència del regidor Ángel Redondo. Acte seguit, la pubilla encengué la foguera que estava preparada a tocar del Centre de Dia, tot seguint la tradició de cremar andròmines, fustes i cartrons, amb la companyia dels mont-rogencs que ho van voler seguir de prop, mentre els coets i petards feien acte de presència, com és habitual.

A les 10 del vespre, sopar a la fresca, a la pista d’estiu, amb l’acompanyament musical del saxofonista Kike Ordax. Seguidament, discoteca mòbil a càrrec de A fi de Festa fins entrada la matinada. El servei de bar va anar a càrrec dels Kintus/tes 2016.

Un any més, la festa nacional dels Països Catalans, Sant Joan, tingué una bona acollida a Mont-roig tot donant entrada a l’estiu 2016.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Recollida de la Flama a Reus
Recollida de la Flama a Reus

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Pubilles, Grallers i el regidor a la pista d'estiu
Pubilles, Grallers i el regidor a la pista d’estiu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lectura del missatge de Sant Joan
Lectura del missatge de Sant Joan

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La foguera prenent alçada
La foguera prenent alçada

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top