Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PETIT INCENDI A LES CREUS

PETIT INCENDI A LES CREUS

Miquel Anguera, “Beatet”

20-04-2021

El passat diumenge,18 d’abril, es produí un petit incendi al turó de les Creus. Al voltant de les 6 de la tarda, eixordadores sirenes es van fer sentir una bona estona per Mont-roig, mentre un molest airot bufava insistentment.

Sortosament, els bombers van arribar prompte, van poder controlar el sinistre tot seguit i hom va poder respirar tranquil. Tot i que la zona cremada de bosc fou prou minsa (uns pocs centenars de metres quadrats), no podem oblidar que aquesta zona de les Creus, a tocar de la rasa del Ximet i de la carretera de Colldejou, és plena de pins i abasta una bona superfície a tocar de la partida de la Ranclaver i dels Boverals tot arribant vora la zona de l’escola de la Mare de Déu de la Roca i les primeres cases del poble, a ponent.

El sinistre va durar poc per la ràpida actuació dels bombers i hi vam poder veure, diversos vehicles i camions de l’esmentat cos, un helicòpter antiincendis, dues avionetes (que no van haver d’actuar), la policia local i agents rurals.

Agraïm a tots els cossos i persones que van actuar amb rapidesa per aconseguir, amb poc temps, controlar aquest petit incendi que hagués pogut ser devastador.

Zona cremada
Vehicle dels bombers
Top