Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PEL·LÍCULA SOBRE EL MESTRE BENAIGES AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

PEL·LÍCULA SOBRE EL MESTRE BENAIGES AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

Miquel Anguera, “Beatet”

02-02-2024

Acabada la presentació del llibre sobre el mestre Benaiges a l’Església Vella, el divendres 19 de gener, a partir de les 8 del vespre, tingué lloc la presentació i projecció del film sobre el mestre Benaiges al poliesportiu municipal de Mont-roig.

Força gent es va aplegar, com era d’esperar, després de saber-se l’enorme expectació i èxit del film arreu de Catalunya, amb tantes sales on es projectà. Molta gent i gran recaptació amb aquesta pel·lícula, amb opcions a diversos premis. Mont-roig no en fou una excepció (tot i que la projecció a casa nostra fou gratuïta), i podem dir que a la gran majoria d’espectadors els va agradar molt.

Crec que, amb gran satisfacció i orgull, la gran feina desenvolupada després de la publicació del llibre d’Albert Manent, i la feinada de recopilació de la informació del mestre Benaiges a càrrec de Martí Rom i posterior publicació a Ressò mont-rogenc, s’ha pogut fer justícia amb aquest mestre mont-rogenc republicà, màrtir de les seves idees i que tant va estimar la mainada, l’escola i el País. També cal agrair la gran tasca de divulgació que de tota la seva vida se n’ha fet (llibres, documentals, pel·lícula, xerrades, etc.)

Jo crec que, a partir d’ara, l’Antoni Benaiges i Nogués, de cal Reverter, ja podrà descansar en pau. S’ho mereix!!

.

.

.

.

Top