Ets aquí
Inici > General > Noticiari > GUILLEM ANGUERA PRESENTA EL SEU CD AL PRINCIPAL DE VALLS

GUILLEM ANGUERA PRESENTA EL SEU CD AL PRINCIPAL DE VALLS

Redacció

07-06-2017

El proppassat diumenge 4 de juny, el teatre Principal de Valls, amb 250 localitats, va acollir la presentació del darrer disc en solitari del músic mont-rogenc Guillem Anguera. El recinte estava completament ple i agradà moltíssim al públic vallenc assistent al concert i als nombrosos amics de Mont-roig i de fora que no s’ho van voler perdre.

El concert fou molt emotiu, íntim, especial i molt aplaudit pels assistents fins al punt que, en acabar-se, els músics van haver de fer diversos “bisos”, per acontentar l’entusiasme del públic present que es va fer un fart de trencar el silenci d’algunes cançons amb forts aplaudiments i, malgrat l’hora llarga de concert, encara no en tenien prou. El prestigiós periodista del blog “El món de Reus 6”, Josep Baiges, que des fa anys segueix amb molt d’interès el seu itinerari musical, titlla la sensibilitat d’en Guillem d’extrema i d’immens domini  de l’acordió diatònic per part del mont-rogenc, tot demostrant que l’acordió diatònic ja no té secrets per ell.

Quatre foren les cançons més impactants del nou CD i les més aplaudides pel nombrós públic assistent: Fiona (dedicada a sa filla), Eudald (el seu fill), Record esborrat (la seva àvia Maria) i Cor de vidre (a un company músic de Tarragona).

No podem oblidar els músics que acompanyaren el Guillem en aquell vespre tan especial i titllats pel Josep Baiges com:  “estol de músics tocant com els àngels”; ens referim a Jorge Varela (piano), Hèctor Beberide (cordes), Isidre Sans (baix elèctric), David Rincón (percussions), Albert Carbonell (violí), Cesc Sans (sac de gemecs),  Alexis Lanza (violoncel), Xavi Pié (saxo), Olga Pes (veu), Ciscu Aguilera i Nando Taló (txalaparta de vidre) i Fiona i Eudald Anguera (els seus fills).

I en paraules del mateix autor del CD:

“14 km de música, de marxa, de botons, d’il·lusió, de vivències, d’amistats, de família… 14 km enmig d’oliveres i garrofers, on la Roca i la Riera es miren de reüll amb l’alè de la muntanya Rocabruna i el reflex de la platja de la Pixerota, 14 km de cercle, del meu petit món que més m’estimo”.

En resum, un treball de dos anys del Guillem Anguera que ha vist la llum i on ens mostra tota la seva sensibilitat, intimitat i entusiasme interpretatiu, en un meravellós capvespre a la capital de l’Alt Camp, en una preciosa bombonera com és el Teatre Principal i amb uns músics que ho van interpretar divinament i que van fer posar la pell de gallina, un munt de cops, (especialment amb la cançó “Record esborrat” dedicada a l’àvia Maria) amb unes interpretacions fantàstiques. Ah! Ens en descuidàvem: els tècnics de so foren, senzillament, incommensurables i fabulosos!

(si voleu llegir l’article complert que el comunicador Josep Baiges feu la mateixa nit del concert del Guillem Anguera, ho podeu trobar a:  https://elmondereus.wordpress.com/2017/06/04/fot-li-manxa-guillem/ ).

els músics durant l’actuació
El Guillem amb la seva filla Fiona
El Guillem amb el seu fill Eudald
Els músics al final del concert

20170607 Concert Guillem Anguera

 

 

Top