Ets aquí
Inici > General > Pedra seca > OLOT TV VISITA LES BARRAQUES DE MONT-ROIG PER SEGON COP

OLOT TV VISITA LES BARRAQUES DE MONT-ROIG PER SEGON COP

Redacció

13-12-2023

El 15 de novembre Olot TV va enregistrar, a Mont-roig, un reportatge sobre la pedra seca a la barraca del Jaume de la Cota.

Aquest reportatge es va incloure al programa “Paisatges Encreuats”: Estructures agrícoles tradicionals.

És la segona vegada que Olot TV ens visita. El primer cop va ser al juliol de l’any passat, també per enregistrar imatges de les barraques de Mont-roig per al mateix programa, però en aquella ocasió era per al capítol sobre “La plana del Baix Camp”.

El guió i la direcció del programa “Paisatges encreuats” és de Joan Manuel Robles i el capítol sobre les “Estructures agrícoles tradicionals” el presenta Albert Brosa. L’esmentat programa compta amb l’assessorament tècnic de “ L’Observatori del Paisatge de Catalunya”.

Aquest capítol té una durada de 27 minuts i parla de la pedra seca a Mont-roig del Camp des del minut 3’48’’ al 7’43’’. El presentador, Albert Brosa, entrevista l’Esther Bargalló, vicepresidenta de l’APSAT (Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional) davant la barraca del Jaume de la Cota, una de les més monumentals de Catalunya i també una de les cinc del terme declarades BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional”.

Olot TV forma part de la quarantena de televisions de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. A la nostra zona el podem veure al Canal Reus.

Aquest capítol es pot veure a:

.

Albert Brosa entrevistant l’Esther Bargalló
La barraca del Jaume de la Cota vista des d’un dron
Top