Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > OLOT TELEVISIÓ, ENREGISTRA EL PROGRAMA “PAISATGES ENCREUATS” I ELS PAISATGES DE MIRÓ A MONT-ROIG

OLOT TELEVISIÓ, ENREGISTRA EL PROGRAMA “PAISATGES ENCREUATS” I ELS PAISATGES DE MIRÓ A MONT-ROIG

Redacció

05-03-2021

Feia uns dies, un equip d’Olot Televisió SL, la Televisió de la Garrotxa,  es va posar en contacte amb nosaltres i l’altre dia va arribar fins al nostre poble per enregistrar un programa que farà cap a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (una quarantena de televisions). És el conegut programa “Paisatges encreuats” que versarà sobre “La Plana del Baix Camp”, amb els seus nombrosos paisatges que tant van encisar Miró des del 1911 fins al 1976. L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i de Sant Ramon en són les millors atalaies. També sabem que Olis Solé ha estat un altre dels llocs visitats per La Televisió de la Garrotxa.

Aquest enregistrament a Mont-roig, que parla dels paisatges que van enlluernar Joan Miró serà emès cap a finals d’abril i el tindran totes les televisions que estan en La Xarxa i es podrà veure a tot el Principat. També direm que aquest programa

 “Paisatges encreuats” té el suport tècnic de “L’Observatori del Paisatge de Catalunya”.

Podrem tornar a gaudir dels garrofers i olivers (les vinyes, malauradament, ja no hi són) que tant van atraure l’únic fill adoptiu de Mont-roig, i català universal, Joan Miró. Només mirant els quadres de la seva primera època podrem comprendre la importància que la terra de Mont-roig va tenir en la vida de Joan Miró.

Les barraques de pedra seca de Mont-roig, bé cultural d’interès nacional (BCIN), segons ens digué Olot Televisió, sortirà en una propera tongada.

Avisarem amb temps -si podem-, del dia de l’emissió de l’esmentat programa a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. L’equip de Televisió d’Olot, restà molt impressionat per la nostra Ermita de la Mare de Déu de la Roca i Sant Ramon.

Televisió de la Garrotxa: gràcies de la vostra visita!

El paisatge de Mont-roig des de l’ ermita de la Mare de Déu de la Roca
L’ ermita de la Mare de Déu de la Roca i el paisatge que l’envolta
Top