Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG, ENGUANY TAMBÉ A COLLDEJOU

EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG, ENGUANY TAMBÉ A COLLDEJOU

Miquel Anguera, “Beatet”

21-07-2021

El proppassat divendres 16 de juliol, a l’Àrea de Lleure de Colldejou, tingué lloc el primer concert del XIV Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig que l’any passat no es pogué celebrar degut a la Covid-19 i que, enguany, sí que hem pogut realitzar amb totes les mesures sanitàries ordenades pel Procicat, i amb moltes restriccions. Fins quan?

Eren quarts d’onze de la nit quan el grup Morena Tradipatxanga, pujà a l’escenari per, davant de més de 200 persones (entrades exhaurides), ens oferí un ampli repertori de cançons conegudes i lletres molt divertides, àcides i punyents que anaven arrencant una munió d’aplaudiments. El trio estava format per acordió diatònic, veus, i saxo baix que mostraren el seu molt bon nivell musical i de domini de l’escena.

Abans de començar el concert, el regidor de Cultura de Colldejou i el Guillem (alma mater de lorganització dels Caps de Setmana Diatònic) s’adreçaren al nombrós públic per donar-los la benvinguda, per donar les gràcies als patrocinadors i col·laboradors del XIV Cap de Setmana Diatònic i per assegurar que la Cultura és segura si es segueixen els protocols marcats per Salut.

Forts aplaudiments al trio Morena, a l’Ajuntament amfitrió, al Centre Cultural de Colldejou i a l’organització de l’esmentat 14è festival, amb moltes ganes de repetir futures edicions vist l’èxit d’enguany. Colldejou i el seu magnífic entorn bé que s’ho mereixen!

Des Ressò mont-rogenc donem les gràcies a @iblama, per les precioses fotografies cedides.

Cartell del concert
Ricard Maldonado, regidor de Cultura (foto: @iblama)
Morena Tradipatxanga, actuant (foto: @iblama)
Vista general (foto: @iblama)
Top