Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OLIS SOLÉ PREMIAT PER LA SEVA INTERNACIONALITZACIÓ

OLIS SOLÉ PREMIAT PER LA SEVA INTERNACIONALITZACIÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

06-05-2015

El 29 d’abril, Olis Solé va rebre el PREMI a la INTERNACIONALITZACIÓ 2015 atorgat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, lliurament que va tenir lloc a l’auditori Antoni Gaudí de la Fira de Reus.

Olis Solé és una empresa familiar amb gairebé dos segles d’història dins del món de l’Oli d’Oliva Verge Extra, ubicada a Mont-roig del Camp.

De la combinació de la terra roja, mar i muntanya i el clima mediterrani, neix el seu “elixir daurat” MAS TARRÉS, de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.

Sense deixar a banda les arrels dels seus avantpassats, apliquen les tècniques oleícoles més innovadores, obtenint així un producte d’altíssima qualitat.

Amb aquest 3 valors: tradició, qualitat i innovació, Olis Solé ha aconseguit ser reconegut a més de vint països d’arreu del món.

Des de Ressò mont-rogenc els donem l’enhorabona.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Acte de lliurament de premis
Acte de lliurament de premis

20150506 Olis Solé[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top