Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > LA FAMÍLIA MIRÓ FARÀ DONACIÓ DE LA SEVA MASIA AL POBLE DE MONT-ROIG, EL PROPER 3 DE JULIOL.

LA FAMÍLIA MIRÓ FARÀ DONACIÓ DE LA SEVA MASIA AL POBLE DE MONT-ROIG, EL PROPER 3 DE JULIOL.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”.

06-05-2015

Després del Plenari d’avui, 6 de maig, darrer ple de l’actual mandat municipal (2011-2015) i poc abans d’acabar-se l’acte amb la preceptiva frase “s’aixeca la sessió”, l’alcalde de Mont-roig, Ferran Pellicer va fer pública l’extraordinària notícia que la Successió Miró (propietària del Mas Miró), faria donació de tota la finca, amb els edificis, pertinences, i tot el seu contingut al poble de Mont-roig, mitjançant la Fundació Mas Miró composta, com ja sabreu, per l’Ajuntament de Mont-roig, la Successió Miró i la Fundació Miró de Barcelona. A més, també faran una donació de 500.000 € a dita fundació, per col·laborar en les tasques de reforma i museïtzació prèvies a l’obertura al públic del Mas Miró. Fa pocs mesos, la família Miró (en Joan Punyet Miró i la Lola Fernàndez) ja havien fet donació de 200.000 € per iniciar les obres del projecte del Mas, declarat per la Generalitat Bé Cultural d’Interès Nacional. El Mas Miró fa pocs anys ja va estar valorat en 6 milions d’euros.

L’acte de signatura de la pertinent escriptura tindrà lloc el proper divendres 3 de juliol a la Casa de Cultura Agustí Sardà. Els signants de dita escriptura de donació seran la família Miró i el president/a de la Fundació Mas Miró que serà el futur alcalde-essa (elegit/da el proper dissabte 13 de juny) i que haurà sorgit de les properes eleccions del 24 de maig. El notari/ària del nostre municipi en donarà fe.

No cal dir que és una gran notícia per al nostre municipi i que dita donació contribuirà a la millora del nostre poble. És un gran acte de generositat per part de la Successió que el gran Joan Miró de ben segur aplaudiria, donat que ajudarà, i molt, a fer realitat el seu somni: obrir el seu Mas a la gent de Mont-roig, en particular i al món en general perquè puguem admirar i gaudir de l’entorn que feu possible tota l’obra del genial artista i mont-rogenc universal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1 Mas01 p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2 Mas10 p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

3 Mas15 p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4 Mas16 p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top