Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OLIS SOLÉ GUARDONAT PEL CENTRE DE DESENVOLUPAMENT DE L’OLI (CDO)

OLIS SOLÉ GUARDONAT PEL CENTRE DE DESENVOLUPAMENT DE L’OLI (CDO)

Redacció

23-12-2017

El divendres 15 de desembre, el Palau Bofarull de Reus acollí l’acte de lliurament dels premis CDO (Centre de Desenvolupament de l’Oli), gestionat per la Diputació de Tarragona i per l’Ajuntament de Reus, amb l’objectiu de distingir els olis d’oliva verge extra, de major qualitat organolèptica, i reconèixer i valorar la feina feta per part dels productors de les nostres comarques.

Enguany han optat als guardons un total de 23 almàsseres del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. S’atorguen tres premis i tres accèssits en les categories verd amarg, verd dolç i fruitat madur. Precisament, en aquesta darrera categoria (la d’oli fruitat madur) ha estat premiada amb un accèssit l’empresa Olis Solé SL, de Mont-roig.

La Diputació de Tarragona aporta l’import dels premis CDO, n’edita les bases, n’organitza l’acte de lliurament, en dissenya l’embalatge i també imprimeix el butlletí Oleo, entre altres accions. De la seva part, l’Ajuntament de Reus aporta finançament per a la direcció i gestió del Centre de Desenvolupament de l’Oli i per la participació en fires d’oli, entre altres actuacions.

Els premis anuals consisteixen en la compra, per part d’aquestes dues institucions, d’ampolles dels olis guardonats, amb la finalitat d’impulsar accions de promoció. A més, les almàsseres poden fer menció del premi a l’etiqueta dels envasos de l’oli d’oliva verge extra. En aquest acte, els guanyadors també van rebre, com a premi, un diploma acreditatiu i un trofeu.

Donem l’enhorabona a Olis Solé SL per aquest nou reconeixement!

20171223 Premi Olis Solé

Top