Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG TAMBÉ ÉS SOLIDARI, UN ANY MÉS, AMB LA MARATÓ

MONT-ROIG TAMBÉ ÉS SOLIDARI, UN ANY MÉS, AMB LA MARATÓ

Redacció

20-12-2017

Enguany s’acompleix la 26a edició de la Marató de TV3. Va començar el 1992 i no ha parat de créixer des d’aleshores, amb rècord rere rècord, cada any. Enguany, aquesta gran festa solidària ha estat dedicada a les malalties infeccioses que tantes morts provoca, cada any, arreu del món.

La societat catalana sempre s’ha caracteritzat per ésser solidària i generosa envers els més desfavorits. Una altra prova del que acabem d’escriure n’és el Gran Recapte per al Banc d’Aliments que fa pocs dies es dugué a terme amb vora 2.500 voluntaris i recollint, com sempre, milers de quilos de menjar per als més necessitats.

Fins al passat dia 17, la Marató havia superat, àmpliament, els 7 milions d’euros recaptats i encara caldrà esperar fins al 31 de gener, data en què es tanca el termini per fer aportacions a la Marató.

A Mont-roig i a Miami, un any més, s’han dut a terme una gran quantitat d’actes per recaptar fons. Potser en destacaríem el bingo organitzat per la Unió de Dones de Mont-roig celebrat els dies 6 i 7 de desembre a la Casa de Cultura, el festival organitzat per l’Associació de Mont-roig de Patinatge, la Duatló popular i la primera Cursa de Sacs organitzada per l’AMPA de l’escola Mare de Déu de la Roca, juntament amb l’Escola de Ciclisme de la nostra Vila. També en destacarem l’organització de la Trobada de Tardor dels Amics de la Poesia duta a terme, com el patinatge i el bingo, el proppassat diumenge, 17 de desembre, a la Casa de Cultura A. Sardà.

Resumint: malgrat tots els problemes econòmics que la nostra societat està patint, any rere any, Mont-roig i Miami estan demostrant la seva gran solidaritat i generositat a favor dels més desvalguts de la nostra comunitat. Que per molts anys ho puguem fer!

20171220 Marató

Top