Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OLIS SOLÉ CELEBRA 195 ANYS

OLIS SOLÉ CELEBRA 195 ANYS

Redacció

11-10-2019

La empresa mont-rogenca Olis Solé celebra els seus 195 anys d’història oleícola. Per celebrar-ho, la cinquena generació renova la imatge de la línia “Ester Solé”, el primer oli embotellat de la família a inicis dels anys 80, un verge extra tradicional amb DOP Siurana. Durant aquesta campanya també podem veure el penjoll de la celebració del 195è aniversari amb la fotografia en blanc i negre de l’any 1964 de l’avi Solé amb la seva filla Ester (3a i 4a generació). 

En aquesta trajectòria de 195 anys, Olis Solé ha estat present en més de 20 països i cada dia més famílies de tot el món gaudeixen dels seus productes.

Estan també d’enhorabona, doncs el seu “Mas Tarrés” ha guanyat el premi al millor oli fruitat DOP Siurana, medalla d’or a Prodexpo Moscou, de plata al Olive Oil Japan i de bronze a Los Àngeles IOOC.

El primer oli del raig de la província ja ha arribat al molí de can Solé! Des d’aquest dilluns, 7 de octubre, estan elaborant l’oli del raig per oferir la primícia d’aquesta collita: el primer oli del raig DOP Siurana!

Per celebrar aquest aniversari gairebé bicentenari, sortegen 195 litres d’oli entre tots els seus clients i seguidors, els clients de l’agrobotiga i museu de l’oli a Mont-roig del Camp, com també a la botiga online olissole.com i els seguidors de @olissole en les xarxes de facebook, twitter i instagram.

Des de Ressò donem l’enhorabona pels seus 195 anys a Olis Solé i esperem que puguin seguir celebrant molts més aniversaris.

La família Solé celebrant els 195 anys
Top