Ets aquí
Inici > General > OBJECTIU 13300 €, CAP DE SETMANA SOLIDARI, 5 I 6 D’OCTUBRE 2019

OBJECTIU 13300 €, CAP DE SETMANA SOLIDARI, 5 I 6 D’OCTUBRE 2019

Miquel Anguera, “Beatet”

11-10-2019

Organitzat per l’ANC, el col·lectiu d’Àvies i Avis per la Llibertat dels Presos Polítics de Mont-roig i el CDR Mestral (ja ho puc escriure això de CDR? Que potser estic incorrent en delicte?), el passat cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, al Parc Maria Martori de la nostra vila, es va celebrar un acte solidari d’una magnitud mai vista a Mont-roig. Més de mil persones, sense cap mena de dubte, el dissabte a la tarda i al concert, i la meitat més el diumenge al vermut. El lema era: Objectiu 13300. Una xifra que potser sembla capriciosa, però, que fou donada pel caprici d’algú, assenyalant tres estimats convilatans nostres: el J, J, i l’M. El concert fou presentat pel conegut actor de Reus, David Bagès.

Tot començà a la tarda del dissabte, a les 6, amb l’actuació de l’Invisible Titelles, Màgia amb l’Struc i el Bou de Reus. Actuacions especialment adreçades a la mainada que tingueren molt d’èxit. Una xocolatada solidària, ajudà a reposar forces.

A partir de les 10 de la nit, el concert amb un cartell excel·lent i variat, amb Miquel Pujadó, Rampaire, Èric Vinaixa, Guillem Anguera, Joan Rovira, Nats, Cesk Freixes, Alidé Sans i Xavier Ciurans. Entremig s’anaven posant vídeos de suport i ànims als encausats,  i a tots els mont-rogencs, en una pantalla gegant. Recordem el M.H. Puigdemont, l’H. Meritxell Serret, l’H. Toni Comín, l’H. Lluís Puig, la Dharma, Roba estesa, Carles Belda, Joan Reig, Tortell Poltrona, etc. Recordem un sorteig de magnífiques litografies de Jordi Magrià (Bicman), que molt ajudaren a l’objectiu central. Fem esment que al cartell anunciador de l’acte solidari hi resava: “En cas de mal temps, el concert es duria a terme al poliesportiu de Montbrió”.

En el concert hi col·laborà Bymedia Pro, Sound System (Reus Reggae Rockers Primatical-Dr. Dubwiser). L’organització els ho va agrair públicament.

L’endemà diumenge, a partir de les 12, concert vermut solidari, amb l’Alba Virgili de Riudoms, i Joan Masdeu. La colla castellera, Xiquets de Reus, feren una petita actuació que fou molt aplaudida. També direm que la mainada va poder gaudir d’animació i tallers.

Per acabar aquest matí de concert vermut, recordem l’actuació de la  Batucada Pim Pam del Camp de Montbrió, amb el gegantó Gargamel i també actuaren els gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers acompanyats amb la música dels Grallers de Mont-roig.

Resumint, un gran èxit d’aquest cap de setmana solidari, pensant en els tres mont-rogencs que, pel caprici d’algú, estan sent investigats per l’1-O, com ho hauríem de ser els dos milions tres-cents mil participants en el referèndum de fa dos anys. Amics de l’ANC, Àvies, Avis i CDR Mestral, us agraïm el vostre immens treball i us dic que m’heu fet sentir orgullós de ser mont-rogenc. Objectiu 13300 € assolit amb escreix!!!

Actuació de Nats, grup local
Els Xiquets de Reus
Actuació del Guillem Anguera
Els organitzadors rebent la gratitud de la gent
Top