Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OBRE EL TEU COR, NOU LLIBRE DE LA JUDIT ROBERT

OBRE EL TEU COR, NOU LLIBRE DE LA JUDIT ROBERT

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”.

24-04-2015

Sota el títol “Obre el teu cor”, la Judit Robert va presentar el seu darrer treball, a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig el passat 22 d’abril, vigília de Sant Jordi. El llibre, va especialment dedicat a la gent més jove (a partir dels 10 anys) i ha estat publicat per Onada Edicions.

Es tracta d’un recull de nou contes i un poema amanits amb un grapadet de haikus i regat amb proverbis del món. El llibre té una colla d’il·lustracions molt boniques i artístiques que fan encara més amena la seva lectura i visualització. Aquest treball ha tingut la col·laboració de l’Anscari Paredes i la Laura Vernet.

Obre el teu cor, es ve a sumar a la darrera proposta de la Judit: “El color dels sentiments”, publicat el passat desembre juntament amb la Maria Garcia Cortadella i Cati Garcia Pedret.

Davant una setantena de mont-rogencs (infants i adults), la presentació del llibre de la Judit fou un èxit total (moments abans, l’Alfonso Calderón havia presentat la seva associació solidària Running Peace World Yoga).

Com tots sabeu, la Judit és la responsable de la secció infantil de la nostra Biblioteca i això sura en tota la seva obra i es fa palès, àmpliament, la seva estima envers la canalla i el seu món. En cas d’haver de posar-hi nota, jo li hagués donat una … Honoris matricula, cum laude… S’ho mereix amb escreix.

Altres novetats literàries de Sant Jordi, d’autors afincats al municipi són: “Pinzellades i retalls” de Rosa Pàmies Ollé i “El diablo en cada esquina” de Jordi Ledesma. Les dues propostes s’han presentat recentment a la biblioteca mont-rogenca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]20150425 Tapa llibre Judit[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La Laura Vernet, l'Anscari Paredes i la Judit Robert
La Laura Vernet, l’Anscari Paredes i la Judit Robert

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top