Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL MONT-ROGENC ESTANISLAU ROCA PRESENTA UN NOU LLIBRE D’ARQUITECTURA

EL MONT-ROGENC ESTANISLAU ROCA PRESENTA UN NOU LLIBRE D’ARQUITECTURA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

25-04-2015

El mont-rogenc Estanislau Roca, juntament amb Inés Aquilué i Renata Gomes, professors de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), proposen 12 rutes detallades i documentades de la ciutat en el llibre ‘Walking the City. Barcelona as an urban experience’ (Publicacions i Edicions UB, 2015). L’obra és prologada per Oriol Bohigas i Itziar González.

El llibre fou presentat el passat 21 d’abril, a l’auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Cada capítol està encapçalat per un poema de Joan Margarit que està inspirat en l’espai urbà a què fa referència, tot emmarcant-lo de manera simbòlica.

Aquesta iniciativa, que ha estat guardonada amb la distinció Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent universitària i amb el Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària, modalitat Premi a la Iniciativa Docent, s’ha exportat a altres universitats, com les de Roma, Medellín, Lisboa i Montevideo.

Com molts mont-rogencs ja saben, l’Estanislau Roca és doctor en arquitectura, catedràtic a l’ETSAB de la UPC i director del Departament de Urbanisme i Ordenació del Territori de la mateixa universitat. Professor convidat a diverses universitats de tot el món, els seus projectes professionals van des de l’escala territorial fins al detall urbà i ha dissenyat edificis i espais públics. És autor de més d’una dotzena de llibres i nombrosos treballs d’investigació, entre els quals destaquen Montjuïc, la muntanya de la ciutat (1994) i Diagonal, un procés urbà (2010). Ha guanyat prestigiosos premis d’arquitectura i urbanisme. Enhorabona Tilau![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top