Ets aquí
Inici > General > Noticiari > NOU BLOG A MONT-ROIG : « MOGUDETA CULTURAL »

NOU BLOG A MONT-ROIG : « MOGUDETA CULTURAL »

Redacció

07-06-2017

Mogudeta Cultural és un blog jove, que es va posar en marxa el 30 d’abril proppassat i la seva intenció és d’agrupar les inquietuds artístiques i culturals de la gent de Mont-roig, i el seu terme municipal, amb la finalitat de donar a conèixer tot allò que es faci en aquests dos àmbits i, a la vegada, conèixer-nos nosaltres mateixos.

La idea sorgí arrel d’unes xerrades amb companys i companyes del poble, per poder fer coses plegats. Al setembre passat, van fer una crida i un sopar (batejat amb el nom de “El sopar dels farandulerus“) i, a l’ensems, van obrir un grup tancat de facebook, per  comunicar-se, i arrel d’aquí, va sorgir la idea del blog, per anar un pas més enllà i poder tenir més presència a la xarxa. El blog permet enllaçar els webs de tothom, i facilita llurs moviments.

La pàgina principal, funcionarà com un noticiari i s’espera que els mateixos artistes facin arribar al web tota la informació del que fan: inauguració d’una exposició, presentar un llibre, oferir un concert, estrena d’un disc, etc.

Al blog hi ha un seguit de pestanyes on s’agrupen els artistes de la manera següent: literatura, música, espectacles, pintura, fotografia, escultura, manualitats i associacions.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a formar part de la Mogudeta, només cal que enviïn una petita biografia, una foto i un contacte (ja sigui tf, web, blog, face, etc) i hi seran inclosos amb molt de gust.

A Mont-roig tenim de tot!!! Quan això estigui consolidat, de ben segur que restarem parats del potencial que tenim. Es poden fer grans coses si anem tots junts… No ho veieu així?

Contacte a:   mogudetacultural@gmail.com

20170607 Mogudeta Cultural

Top