Ets aquí
Inici > General > EL CENTRE MIRÓ ACULL l’EXPOSICIÓ: LA HISTÒRIA DELS PITOTS

EL CENTRE MIRÓ ACULL l’EXPOSICIÓ: LA HISTÒRIA DELS PITOTS

Redacció

09-06-2017

Amb el lema “32 anys gegants. La història dels Pitots”, el proppassat capvespre del dimecres 7 de juny, al Centre Miró, s’inaugurà l’exposició retrospectiva de la Pitota i el Pitot, els dos principals personatges de la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt. Un ampli ventall de records, fotos, dibuixos pintats per la mainada en sengles concursos duts a terme en tots aquests anys de vida, omplen aquests dies (fins al proper dia 11) l’espai central del Centre Miró destinat a aquests tipus d’exposicions de les entitats i les persones del nostre municipi.

Com recordareu, la Pitota nasqué l’any 1985 i el Pitot l’any següent i, des d’aleshores, han omplert de ball, alegria, festa i joia el nostre poble i la llarguíssima llista de localitats d’aquí i d’arreu que han tingut el goig de ser visitats per aquests dos “entranyables” mont-rogencs.

Com diu la dita: “Al mas de la Pitota hi viu un moixonot, que cada dia canta: Pitota baixa foc”.

Inauguraren l’exposició, amb unes paraules d’agraïment als presents,  l’Ajuntament i al Centre Miró, els germans Cati i Gerard Garcia Pedret, responsables actuals de la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt.

Us recordem que aquest proper dissabte hi ha festa al Barri de Dalt, amb el següent programa d’actes ( a part de l’esmentada exposició): 2/4 de 7, tarda infantil. A les 8 benvinguda a la Pitota i el Pitot. A 2/4 de 10, sopar popular, sorteig i concert jove amb “Sense Sal” i, per tancar la nit, DJ Willow. Bona festa!

Programa d’actes de la festa del Barri de Dalt
Inauguració de l’exposició
Imatge de l’exposició
Imatge de l’exposició

20170609 Exposició Pitots

Top