Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG VA A TARRAGONA A CELEBRAR LA DIADA DE L’ONZE DE SETEMBRE

MONT-ROIG VA A TARRAGONA A CELEBRAR LA DIADA DE L’ONZE DE SETEMBRE

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

15-09-2016

Mont-roig, un any més, es sumà a celebrar la nostra Diada nacional de l’Onze de Setembre. El programa, al nostre poble, ja veiem que fou ben ampli durant la vigília i el mateix diumenge de la celebració que, un cop més, fou molt reivindicativa i festiva, amb la Marxa de Torxes i la performance, organitzada per l’ANC local, el concert del Guillem Anguera Quintet, organitzat per l’Ajuntament (la vigília dia 10) i el diumenge al migdia la ballada de sardanes i vermut popular organitzat per la Rotllana Mont-rogenca i el patrocini de l’Ajuntament. Dels esmentats actes ja n’acabem de donar completa informació en el nostre web de Ressò mont-rogenc.

La festa central de la Diada, al Principat, ja sabem que enguany fou descentralitzada i aplegà un milió de persones, aproximadament, en els 5 llocs de trobada: Barcelona, Salt (Girona), Lleida, Berga (Barcelona) i Tarragona.

La capital de les nostres comarques aplegà més de 110.000 persones (rècord històric de totes les manifestacions fetes fins ara a Tarragona). Doncs bé, Mont-roig també s’hi sumà i l’ANC organitzà un autocar de 60 places que aviat s’omplí. Moltes persones es van haver de desplaçar amb mitjans propis a l’esmentada capital i ens consta que fórem més de 150 els mont-rogencs i mont-rogenques que no ens vam voler perdre aquesta Diada tan nostrada. Fou una manifestació magnífica, extraordinària, reivindicativa, festiva, pacífica, alegre, amb parlaments, castells, gegants, grallers, batucades, música, etc. i que començà exactament a les 17:14. Els mitjans de comunicació de casa nostra (televisió i diaris, així com també els més importants del món) en feren un ampli seguiment (com ja fan darrerament). No així els més importants de l’estat espanyol que, un any més, van obviar aquestes notícies de primera magnitud… Ja hi estem acostumats!

Tenim pressa![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El grup de mont-rogencs que va anar en autobús a Tarragona
El grup de mont-rogencs que va anar en autobús a Tarragona

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge de la manifestació a Tarragona
Imatge de la manifestació a Tarragona

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top