Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DE LES POBLES, UN ANY MÉS, ELS DIES 14 I 15

FESTA DE LES POBLES, UN ANY MÉS, ELS DIES 14 I 15

Miquel Anguera, “Beatet”

12-09-2023

Novament, els dies 14 i 15 d’agost, es van tornar a celebrar les festes de les Pobles que, després de recuperades, estan totalment arrelades a Mont-roig, tot i que els que més en gaudeixen són els estiuejants que passen llurs vacances en aquella partida del terme o bé mont-rogencs que, després de temps immemorials, tenen la seva finca familiar, caseta amb bassa o xalet (torre) amb piscina i poden gaudir d’unes dates relaxants, abans de tornar a la feina habitual (amb molta calor, això sí).

.

.

Doncs bé, enguany la festa ha estat semblant a la dels altres anys (els focs d’artifici han estat notòriament millors, donat que a la Fira es van haver de suspendre per causes climàtiques). El programa fou: dilluns dia 14 a les 11 de la nit i a la Pixerota els ja esmentats focs d’artifici amb força gent, seguit de ball popular amb l’orquestra Maika Band (als terrenys municipals sota la via del tren), amb servei de bar que sempre és d’agrair, donada la calor.

La tarda del dimarts, dia de la Mare de Déu d’Agost, espectacle de màgia per a tots els públics, a càrrec de Roberto Vara, seguit de berenar de xocolata amb coca. Després, Missa sobre un quart de 8, presidida per mossèn Amador Canaldas.

La festa acabà, com ja és molt tradicional, amb la música de la Kobla d’en Taudell que acompanyaren els balls dels gegants Miquel i Roca de la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers. Tot dins de l’ambient festiu de les vacances d’estiu. I fins l’any que ve!!

.

.

.

.

.

Top