Ets aquí
Inici > General > Esports > MONT-ROIG ACULL LA II EDICIÓ DE LA CURSA DE DRONS

MONT-ROIG ACULL LA II EDICIÓ DE LA CURSA DE DRONS

Redacció

31-05-2023

Segons va publicar Laura Navarro el proppassat 19 de maig a les “Cròniques Baix Camp”, Mont-roig va acollir la 2a edició de la Lliga Catalana de Curses de Drons (la Lligueta), el passat 20 de maig, als terrenys municipals dels Comellarets on practiquen les seves activitats els socis del Club d’Aeromodelisme de Mont-roig-Miami.

Una cursa de la Lliga Catalana de Curses de Drons consisteix a fer passar obstacles a la màxima velocitat possible utilitzant l’FPV, que rau a conduir el dron en primera persona, per tal de poder fer maniobres i passar pels obstacles més fàcilment. Es fan un total de 5 voltes per cursa, en grups de quatre persones, encara que hi ha un total de 4 rondes. A més, igual que la primera edició, es va limitar la velocitat a 100 km / h tal com ho va explicar un dels organitzadors de la cursa, Josep De la Fuente.

Els drons estan fabricats pels mateixos pilots i, per tant, els participants han de tenir un coneixement de mecànica i d’electrònica per tal de poder-hi participar. Tota una nova experiència per potenciar les habilitats de cada participant.

Realment és espectacular poder seguir de ben a prop curses d’aquests tipus i, si a més ho fan ben a prop de casa, doncs, perfecte!!

.

.

.

.

.

Top