Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > VIATGE DE PREMSA DE “LA GAZETTE DRUOT” DE PARÍS

VIATGE DE PREMSA DE “LA GAZETTE DRUOT” DE PARÍS

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera, “Beatet”

19-11-2016

El proppassat dimecres 16 de novembre, en Harry Kampianne, periodista de la prestigiosa revista francesa La Gazette Drouot, revista setmanal amb seu al conegudíssim barri de Montmartre de París i que té un tiratge de 45.000 exemplars, amb 250 pàgines de mitjana, ens va visitar en el marc del Paisatge dels Genis. El Centre Miró, la  nostra estimada Ermita i la masia del genial artista (ara ja del poble de Mont-roig) foren els punts que, amb sengles visites guiades, oferírem a l’esmentat periodista.

Aquesta visita de promoció del Centre Miró i del nostre municipi ens va arribar des del Centre de Promoció Turístic de l’Agència Catalana de Turisme a França i hi van col·laborar: Patronat de Turisme de la Ruta dels Genis (Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Santa Joan) així com el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i també el de les Terres de l’Ebre.

El fruit d’aquest treball de Harry Kampianne sobre la Ruta dels Genis serà publicat a La Gazette Drouot a finals d’any i serà un reportatge de 4 pàgines, com a mínim. Aquest  setmanari va adreçat a professionals i a un públic interessat en l’art i en les col·leccions d’objectes artístics. En Harry mostrà molt interès en tots els temes mironians, és clar, però també en d’altres de prou interessants com la política, els esports i la cultura.

Després de dinar a l’Ermita i tastar l’exquisida cuina catalana, en Harry es desplaçà a la maquíssima localitat d’Horta de Sant Joan, per visitar el Centre Picasso i donar per acabada aquesta ràpida, però fructífera visita de promoció de la Ruta dels 4 Genis. Dissortadament, no tingué prou temps per visitar Mont-roig i tot el municipi, especialment la zona costanera i les magnífiques cales de Miami. Direm també que, al moment del seu comiat, ens expressà el seu desig de tornar, amb més temps, i poder acabar de visitar el nostre municipi i la comarca que va poder admirar des dalt de Sant Ramon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Visitant i guia davant el tapís "El llargandaix de les plomes d'or"
Visitant i guia davant el tapís “El llangardaix de les plomes d’or”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El periodista i el guia llegint la dedicatoria de Joan Miró al Llibre d'Honor
El periodista i el guia llegint la dedicatòria de Joan Miró al Llibre d’Honor

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top