Ets aquí
Inici > General > MONT-ROGENQUES I MONT-ROGENCS TAMBÉ ES MANIFESTEN A MADRID A FAVOR DELS PRESOS POLÍTICS I CONTRA EL SEU JUDICI

MONT-ROGENQUES I MONT-ROGENCS TAMBÉ ES MANIFESTEN A MADRID A FAVOR DELS PRESOS POLÍTICS I CONTRA EL SEU JUDICI

Miquel Anguera, “Beatet”

21-03-2019

Organitzat per l’ANC, i amb el suport dels partits i associacions sobiranistes, a més d’una seixantena d’associacions de Madrid, el proppassat dissabte dia 16 de març, 120.000 persones, segons l’organització, i només 18.000 segons fonts del govern central es van trobar a Madrid per manifestar-se a favor dels presos polítics, contra el seu empresonament i contra el judici-farsa que representen les acusacions de rebel·lió, sedició i malversació de diners públics, per part de fiscalia, advocacia de l’Estat i el partit feixista Vox (és inaudit que Vox segui al costat de fiscals i jutges!!).

Només amb els 520 autocars, multiplicat per una mitjana de 65 places ja serien uns 35.000 manifestants, el doble del que diuen. I això sense comptar amb la gent que hi va anar amb tren, cotxes particulars i avió.

Més d’una vintena de mont-rogencs van anar a la capital amb autocars de Riudoms, Vandellòs i Reus. Les Àvies i Avis de Mont-roig per la Llibertat dels Presos Polítics, també hi foren presents amb la seva pancarta.

Un cop més, ens hem hagut de manifestar pels drets fonamentals i la democràcia que, pel que estem veient últimament, els temps que estem vivint ho estan posant en dubte.

Top