Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL GRUP DE TEATRE ELS XUTS ESTRENEN L’OBRA “LES ALEGRES CASADES DE WINDSOR” A L’AUDITORI DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

EL GRUP DE TEATRE ELS XUTS ESTRENEN L’OBRA “LES ALEGRES CASADES DE WINDSOR” A L’AUDITORI DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

Miquel Anguera, “Beatet”

23-03-2019

Els Xuts van estrenar, el passat dissabte 16 de març a les 10 de la nit, la famosa obra de teatre Les alegres casades de Windsor, de Shakespeare, a l’Auditori de la veïna localitat de l’Hospitalet de l’Infant. Espectadors de Mont-roig, Montbrió i l’Hospitalet van omplir la sala esmentada per presenciar aquesta comèdia plena d’ironies, divertida, molt activa i que és un retrat de la societat anglesa del segle XVI que tant va conèixer l’autor.

Vint foren els actors que hi van participar, a part de l’ajuda de gent més jove, que preveu una bona “pedrera” per al futur del teatre a Mont-roig. El nostre poble sempre ha tingut una forta tradició teatral, com de música, i és bo de constatar-ho amb obres com la que presentaren l’altre dia. L’adaptació de l’obra  va anar a càrrec dels mateixos “Xuts” i la direcció fou de Quique Culebras, a qui els Xuts li agraeixen moltíssim la seva dedicació

L’obra es presentà a l’Hospitalet perquè a casa nostra encara no disposem d’un local en condicions per dur a terme una obra d’aital envergadura. L’Església Vella perquè no reuneix les condicions d’acústica i d’espai i el poliesportiu municipal perquè, a més, la sonorització és molt complicada.

Un notable èxit del Grup de Teatre Els Xuts que comptà amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant, Bravium Teatre de Reus i l’Ajuntament de la nostra Vila. Xuts, per molts anys i no afluixeu!!

Top