Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MARINA PUJOL I SOLÉ NOVA PUBILLA DE MONT-ROIG 2018

MARINA PUJOL I SOLÉ NOVA PUBILLA DE MONT-ROIG 2018

Miquel Anguera, “Beatet”

18-05-2018

La jove mont-rogenca Marina Pujol i Solé, fou elegida el passat dissabte 12 de maig, nova  pubilla de Mont-roig 2018, en substitució de l’anterior, l’Anna Pujol (germanes, per cert).

El programa de la festa de les pubilles començà el dissabte a la nit, a 2/4 d’11, al poliesportiu de Mont-roig,  amb la presentació de les pubilles de les diferents entitats:

Agrupació de Patinatge Mont-roig: Paula Munté Calvo.

Associació de les Maria de la Roca: Roca Baiges Llaó (1a dama d’honor).

Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls”: Marina Pujol i Solé (Pubilla 2018).

Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig: Carol González Carreras.

Club Esportiu Mont-roig: Laia Llamas Puche.

Penya Ciclista Mont-roig: Aroa Garcia Fernández.

AMPA Escola M.D. de la Roca: Isona Mallafré Alfanjarín i Arnau Benaiges Cots (pubilla i hereu infantils).

Kintus/es 2018: Anna Olivé Anguera (2a dama d’honor) i Marc Martínez Ramírez (pubilla i hereu).

Acabada l’elecció de la nova pubilla i les dues dames d’honor, ball popular amb la música de l’orquestra Himalaya, i després  música de discoteca mòbil (fins a les tantes de la matinada), a càrrec pels Kintos/es 2018.

L’endemà, diumenge dia 13, la festa continuà amb la recepció de les pubilles i hereus a la Casa de Cultura per part dels regidors de l’equip de govern. Tot seguit, seguici fins a l’església parroquial amb l’acompanyament dels gegants Miquel i Roca del Barri dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig. A l’una del migdia, Missa en honor de Sant Isidre (tot i que ja no es celebra la festa de la pagesia, des que ja no existeix la Cooperativa. Fa cinc anys).

Acabada la Missa, vermut/aperitiu popular amb ballada dels esmentats gegants i grallers. A la tarda, a les 6, al poliesportiu municipal Tarda musical i sortejos, a favor de la Lliga contra el Càncer, organitzat com cada any, per la Unió de Dones de Mont-roig, sempre a punt per aquests actes solidaris. Enguany s’acompleixen 55 anys de la primera elecció de la pubilla de Mont-roig. Hem de dir, però, que dita festa creiem que ha perdut una mica l’embranzida de fa uns anys. Els temps estan canviant… No obstant, la nostra enhorabona Marina, la nova pubilla de Mont-roig 2018.

20180518 Marina Pujol i Solé, nova Pubilla de Mont-roig

Top