Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > “JOAN MIRÓ I MONT-ROIG: EL XISCLE DE L’ORENETA (1930-1983)” PRESENTAT AL MUSEU D’ART MODERN DE TARRAGONA

“JOAN MIRÓ I MONT-ROIG: EL XISCLE DE L’ORENETA (1930-1983)” PRESENTAT AL MUSEU D’ART MODERN DE TARRAGONA

Miquel Anguera, “Beatet”

23-05-2018

El proppassat divendres dia 18 de maig, a les 7 de la tarda, tingué lloc la presentació de l’esmentat llibre d’en Martí Rom al Museu d’Art Modern de Tarragona, a petició de la seva directora, la Rosa Ricomà que, a l’igual que el primer volum, va voler que es presentés a l’esmentat espai de la Diputació de Tarragona, ciutat tan lligada, també, a la figura del genial artista i mont-rogenc d’adopció, Joan Miró.

A l’acte de presentació, prengué la paraula la Sra. Ricomà, tal com ja va fer en el primer llibre presentat el 2012 i també publicat per Arola Editors. Després l’autor explicà, a bastament, el seu treball dels darrers quaranta anys i, amb aquest segon llibre, donà per acabat el seu treball sobre la vida i obra de l’artista i català universal.

Tant el primer llibre “Joan Miró i Mont-roig: pal de ballarí (1911-1929)” com aquest segon, i darrer, és la màxima aportació que en Martí Rom fa a la vida i obra del nostre artista predilecte. Sens dubte, en Martí Rom és un dels màxims experts, coneixedor de la figura de l’artista en la seva faceta més humana i propera. Moltes gràcies pel teu impagable treball, Josep Miquel, fill gran del Panadero petit!!

20180523 Llibre Miró al MAMT

Top