Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MANIFESTACIÓ A MONT-ROIG CONTRA LA INVASIÓ D’UCRAÏNA PER PART DE RÚSSIA

MANIFESTACIÓ A MONT-ROIG CONTRA LA INVASIÓ D’UCRAÏNA PER PART DE RÚSSIA

Miquel Anguera, “Beatet”

04-03-2022

Unes 70 persones es van aplegar a l’aparcament de la Casa de la Vila, a les 7 del vespre del proppassat dimarts per mostrar la seva repulsa a la invasió d’Ucraïna per part de Rússia (amb el suport de Bielorússia). També a les oficines municipals a Miami es va fer la mateixa concentració.

L’Associació de Municipis i Comarques de Catalunya (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) havien convocat la ciutadania catalana davant les Cases de la Vila del Principat per donar suport al poble ucraïnès i blasmar l’actuació de Putin.

Mitjançant les xarxes socials (no la megafonia municipal), a casa nostra l’Ajuntament havia fet la crida per a trobar-se davant la Casa de la Vila.  4 regidores/rs van acompanyar la gent que es personà a l’esplanada de l’Ajuntament. Després que es donés la benvinguda als presents, una noia ucraïnesa que viu a Mont-roig prengué la paraula per donar les gràcies a la gent que els dona suport i ànims en aquesta infame invasió i ens encoratjà a continuar amb el nostre ajut i suport a Ucraïna.

El consistori estudiarà com ajudar el poble ucraïnès (sobretot els refugiats), i hom demanà als regidors presents que posin una pancarta a la façana (com la lila que hi ha a favor del Dia Internacional de la Dona), a favor de la pau, del poble ucraïnès i el no a la guerra.

La concentració durà poca estona, com és habitual (no es llegí cap manifest) i, poc a poc, la gent aplegada s’anà dispersant, entre indignada amb Rússia, Bielorússia, Putin i tots els agents que estan provocant aquesta situació actual que, ara per ara, no indica un alto el foc imminent. Fins quan??

La concentració davant la Casa de la Vila de Mont-roig
Cartell convocant a Mont-roig
Top