Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ESTANY SALAT, UNA DE LES MILLORS PLATGES DE LA COSTA DAURADA

L’ESTANY SALAT, UNA DE LES MILLORS PLATGES DE LA COSTA DAURADA

Miquel Anguera, “Beatet”

01-09-2021

Si sou dels qui us agrada anar a la platja i envoltar-vos de natura heu de conèixer la platja de l’Estany Salat. És una de les platges verges de Miami Platja!

??  Si eres de los que les gusta ir a la playa rodeado de naturaleza debes conocer la playa l’Estany Salat. ¡Es una de las playas vírgenes de Miami!

??  If you like going to the beach and surrounding yourself with nature, you must visit the beach of L’Estany Salat. It is one of Miami Platja’s pristine beaches!

??  Si vous aimez aller à la plage et vous entourer de nature, vous devez connaître la plage de L’Estany Salat. C’est l’une des plages vierges de Miami Platja !

Així resava, a mig juliol, la publicitat sobre la preciosa platja de l’Estany Salat a Miami. Donat que, a part de ser cert que és molt bonica dita platja, també ens fem ressò que la regidoria de Turisme ha emprat el topònim correcte per arribar als potencials visitants mitjançant les xarxes socials i en aquests quatre idiomes.

És evident que ens alegrem molt de veure-ho escrit com ja ho teníem documentat des de l’any 1427. Felicitats als responsables de la correcta escriptura. Ara toca arranjar els cartells incorrectes i d’altres que són una colla arreu del nostre terme municipal i alguna instal·lació municipal.

Top