Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DIA INTERNACIONAL DE LA SARDANA, AMB LA ROTLLANA MONT-ROGENCA I L’ASSOC. D’EMPRESARIS I COMERCIANTS

DIA INTERNACIONAL DE LA SARDANA, AMB LA ROTLLANA MONT-ROGENCA I L’ASSOC. D’EMPRESARIS I COMERCIANTS

Redacció

20-06-2017

Ahir diumenge, 18 de juny, era el Dia Internacional de la Sardana i el Grup Sardanista Local i l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig ho van voler celebrar plegats. La plaça de l’Església (mossèn Gaietà Ivern) en fou l’escenari i, malgrat la forta calor regnant, un centenar de mont-rogenques i mont-rogencs ho van celebrar, primer, amb una sessió de zumba (aquesta dansa–esport tant de moda i que ajuda a suar força) i amb tallers per a la mainada (o més grans) oferts per la Marta Nolla. Això fou a partir de les onze.

Acabada la zumba, i a partir de les 12 del migdia, la sardana prengué el protagonisme i, després de la lectura d’un manifest en favor de la dansa nacional i del País, es va poder ballar la Santa Espina, la sardana Mont-roig del Camp, Aquests de la capa negra, etc. Per part de la Rotllana Mont-rogenca es lliurà un petit reconeixement a la sardanista més jove i un altre a la més gran.

Sobre la una del migdia, un petit vermut popular va cloure aquest simpàtic acte que va satisfer tots els presents, amb l’agraïment de l’Associació d’Empresaris i Comerciants.

 

20170620 Dia de la Sardana

Top