Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > L’ESCOLA JOAN REBULL DE REUS VISITA EL CENTRE MIRÓ

L’ESCOLA JOAN REBULL DE REUS VISITA EL CENTRE MIRÓ

Redacció

13-11-2017

Aquest passat divendres, al matí, han passat pel nostre Centre Miró 61 infants de P4 de l’esmentat col·legi de Reus, amb sis mestres que els acompanyaven. Quatre membres de la Junta els han ofert una visita guiada a tots ells (visita amb sons i guió especial per a la mainada) i s’ho han passat d’allò més bé.

S’han fet tres grups perquè fos més fàcil l’explicació i la mobilitat per dins de l’espai expositiu. Mentre un grup estava de visita, l’altre esmorzava, feia el puzle, o jugava al “marro, pixo i cago” i un tercer ha fet una petita excursió fins al rentador municipal, passant pel circuit de la mina de l’Horta, per veure els contraforts. Han vist la fumera de cal Boronat, la sènia de l’aparcament del tanatori i se’ls ha explicat les funcions tant de la xemeneia, la sènia, la mina de l’Horta, els rentadors i el molí de la Canal. De tornada al Centre Miró han passat pel portal de la Canal i l’església nova de Sant Miquel, rebent d’ambdós, la pertinent explicació.

Les sis mestres de l’escola Joan Rebull han quedat encantades amb la visita que han fet a la nostra Vila i han dit que tornarien, han pres moltes fotografies de la mainada i dels llocs visitats i han manifestat que volien visitar la nostra Ermita. Novament ens hem ofert per fer-los de guia i fer més agradable la visita al nostre santuari.

20171113 Visita alumnes escola Joan Rebull

Top