Ets aquí
Inici > General > Pedra seca > LES BARRAQUES DE MONT-ROIG AL PROGRAMA “PAISATGES ENCREUATS” D’OLOT TV

LES BARRAQUES DE MONT-ROIG AL PROGRAMA “PAISATGES ENCREUATS” D’OLOT TV

Redacció

24-06-2022

El dissabte 18 de juny Olot Televisió SL (La Televisió de la Garrotxa) va emetre per primer cop el programa sobre la Plana del Baix Camp de “Paisatges encreuats”, que s’enregistrà a Mont-roig el 25 de febrer d’enguany.

Un equip de 3 persones d’Olot TV van visitar el nostre municipi, concretament la barraca del Jaume de la Cota i la de les Atzavares (la número 11 i 10, respectivament, del nostre itinerari, ambdues declarades BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional)) i, també, es van dirigir a Miami Platja i l’Hospitalet de l’Infant.

Per tractar el tema de les barraques de pedra seca de Mont-roig, van entrevistar l’Esther Bargalló, vicepresidenta de l’APSAT (Associació per la Pedra Seca i Arquitectura Tradicional).

El programa es pot veure a “TV Olot a la carta”:

https://olottv.alacarta.cat/paisatges-encreuats/capitol/plana-de-l-hospitalet-de-l-infant

Olot TV forma part de la quarantena de televisions de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. En el nostre cas ho podrem veure a Canal Reus.

El programa “Paisatges encreuats” té el suport tècnic de l’Observatori del Paisatge de Catalunya. Com acostuma a fer, Olot TV va portar un dron que dona molta diversificació en les imatges preses en les barraques i el seu entorn.

Imatge de l’entrevista
La barraca del Jaume de la Cota a vista de dron
Panoràmica del poble
Top