Ets aquí
Inici > General > Esports > ANDREU PÉREZ CHAPARRO 5È AL XXXII TORNEIG INTERNACIONAL VILA D’ANDORRA DE JUDO

ANDREU PÉREZ CHAPARRO 5È AL XXXII TORNEIG INTERNACIONAL VILA D’ANDORRA DE JUDO

Miquel Anguera, “Beatet”

22-04-2024

El proppassat cap de setmana (dies 20 i 21 d’abril), el veí principat aplegà el XXXII Torneig Internacional Vila d’Andorra de Judo, on hi van anar a competir els nostres judokes. L’Andreu, en categoria de menys de 90 kg i absoluta, tot i ser júnior de 1r any.

Va passar la fase de lligueta on va guanyar 2 combats i perdé el que decidia qui passava com a 1r i 2n de grup. A quarts de final passà en un encontre molt disputat i va caure a semifinals. Per la medalla de bronze va perdre i va quedar en 5è lloc. Molt meritori perquè l’Andreu ja hem dit que és júnior de primer any i lluita amb gent més gran que ell. Moltes felicitats, Andreu!!