Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES ÀVIES I AVIS PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS/ES I EXILIATS/DES POLÍTICS REPRENEN LES MANIFESTACIONS DELS DIVENDRES

LES ÀVIES I AVIS PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS/ES I EXILIATS/DES POLÍTICS REPRENEN LES MANIFESTACIONS DELS DIVENDRES

Miquel Anguera, “Beatet”

15-06-2020

Després d’un parèntesi de tretze setmanes, a causa de la Covid-19, i havent assolit la fase 3 de la mal anomenada desescalada, les Àvies i Avis per la Llibertat del presos i exiliades polítics del nostre poble han reprès les trobades dels divendres per continuar demanant la seva llibertat.

La trobada del proppassat divendres dia 12, fou la 117a. En aquest cas, només fou una trobada a la plaça de Joan Miró (respectant les distàncies i amb mascareta) perquè encara no teníem el pertinent permís municipal per transitar pels nostres carrers com és costum i obligació. D’altres pobles van reprenent les trobades pel mateix motiu i per denunciar el vergonyós silenci com a resposta de l’estat espanyol a les peticions que han fet les diferents organitzacions internacionals com l’ONU, Amnistia Internacional, Associació contra la Tortura, Contra les Detencions Arbitràries, una bona colla d’eurodiputats a títol personal, etc. Recordem els pobles de Riudoms, Cambrils, Reus, el Morell, Tarragona, etc.

Fins quan? Nosaltres no pararem de manifestar-nos davant de tanta ignomínia com estem fent des de fa més de dos anys.

Trobada de les Àvies i Avis del passat dia 12
Top