Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > EL CONSISTORI MONT-ROGENC APROVA UNA MOCIÓ PER EXIGIR AL GOVERN ESPANYOL EL PAGAMENT IMMEDIAT DELS ERTO

EL CONSISTORI MONT-ROGENC APROVA UNA MOCIÓ PER EXIGIR AL GOVERN ESPANYOL EL PAGAMENT IMMEDIAT DELS ERTO

Miquel Anguera, “Beatet”

15-06-2020

En el plenari del proppassat dimecres deu de juny es va aprovar, entre d’altres coses i per unanimitat de tots els grups municipals, una moció presentada per ERC perquè s’exigís al govern espanyol el pagament immediat de les prestacions econòmiques a tota persona treballadora que es troba en un ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació).

Al nostre municipi hi ha 488 persones afectades per aquesta situació que corresponen a 116 expedients. Déu n’hi do!

Dita moció aprovada, també demanava al govern espanyol que exigeixi als bancs que avancin el pagament dels ERTO.

Aquesta qüestió és prou greu i afecta molts milers de famílies. Estar tantes setmanes sense haver cobrat ni un cèntim, amb el patiment i angoixa que això comporta, no fa més que ratificar que ens espera un futur immediat duríssim i molt pitjor que la crisi del 2008.

Si a més, recordem l’augment del pressupost del Ministeri de Defensa perquè no s’enfadin els militars, la pujada del sou d’un 20% dels salaris de la guàrdia civil i la policia nacional (ídem) i la despesa de 2.100 milions d’euros per la compra de tancs de combat (en quina guerra els hem d’emprar?), més un llarguíssim etcètera en despeses faraòniques molt discutibles, ens caldrà molta paciència i empatia per intentar comprendre algunes decisions del govern més esquerrà i progressista que ha tingut mai la Pell de Brau. Ahí lo dejo”, com diria un molt conegut advocat.

Imatge del plenari per via telemàtica
Top