Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES AVENTURES D’EN NIC, UN LLIBRE PER A INFANTS QUE, DES CAMBRILS, PASSA PER MONT-ROIG

LES AVENTURES D’EN NIC, UN LLIBRE PER A INFANTS QUE, DES CAMBRILS, PASSA PER MONT-ROIG

Redacció

30-12-2017

Les Aventures d’en Nic” és un llibre escrit per la Rosana Andreu (@rosanaandreu), il·lustrat per Irene Gutiérrez i editat, aquest desembre, per l’editorial Veus Públiques.

La història està basada en l’experiència real del cambrilenc Jordi Moretó, que el novembre del 2015 va emprendre una ruta de 72 dies per tota Catalunya acompanyat del Nic, un ruc català, i del gos Baf.

És una història molt atractiva per al públic infantil, especialment d’entre 11-12 anys. El ruquet Nic és el protagonista absolut i el narrador de totes les històries que succeeixen des del principi fins al final i passa per diverses poblacions de les comarques del Baix Camp i la Ribera d’Ebre.

A cada poble els tres protagonistes (el Nic, el Jordi i el Baf) coneixen gent, llegendes, costums, i sovint es troben enmig de situacions divertides, entranyables i fins i tot surrealistes. Al seu pas per Mont-roig (amb una aturada al golf de Bonmont ) passegen per l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, entren dins “La Catedral” (la nostra grandiosa església), se n’assabenten de la llarga estada de Joan Miró al nostre poble, i escolten la llegenda de la princesa convertida en serp.

Si voleu conèixer totes les aventures d’aquests tres personatges, ja podeu encarregar el vostre exemplar a la llibreria. A la pàgina de Facebook de Les Aventures d’en Nic també hi ha tota la informació relacionada amb el llibre i les dates de les presentacions pels diferents pobles. Us convidem a compartir-lo una estona amb nosaltres. Sereu molt benvinguts, perquè: qui no té fills, nets o amics d’aquestes edats?

20171230 Les aventures d’en Nic

Top