Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ARTISTA MONT-ROGENC LLUÍS FONT I GRAU OFEREIX ACTIVITATS, TEÒRIQUES I PRÀCTIQUES, SOBRE L’OBRA DE JOAN MIRÓ

L’ARTISTA MONT-ROGENC LLUÍS FONT I GRAU OFEREIX ACTIVITATS, TEÒRIQUES I PRÀCTIQUES, SOBRE L’OBRA DE JOAN MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

24-05-2022

L’artista mont-rogenc Lluís Font, ha dut a terme els passats dies 13, 14, 20 i 21 de maig, sengles activitats, teòriques i pràctiques, sobre l’obra de Joan Miró, emmarcades en el centenari de la creació, per part de Joan Miró, del quadre “La Masia”.

El 13 i 14 fou una xerrada-taller amb el títol: “L’obra gràfica de Joan Miró: tècniques i procediments”. El lloc escollit fou la biblioteca de Mont-roig on s’hi van poder consultar  llibres i on Font Grau va explicar el procediment utilitzat per l’artista amb la demostració pràctica de gravat amb la tècnica de punta seca sobre làmina de pvc.

Els dies 20 i 21, el Lluís continuà impartint un taller de pintura, teòric i pràctic, per a infants de 3r a 6è de primària, al taller l’Adrogueria al carrer de Riba i Mestre. Per començar, els alumnes tingueren el 1r contacte amb la pintura i el dibuix. El dia 20 a l’esmentat taller i el dia 21 al Mas Miró.

Més de 30 foren els assistents a la xerrada, dels quals 12 infants participaren al taller de pintura. Tallers inclosos dins les activitats culturals organitzades a l’entorn del mont-rogenc adoptiu i artista universal Joan Miró. L’artista mont-rogenc ens ha fet saber la seva satisfacció per l’aprofitament de tots els participants en aquestes activitats culturals teòriques i pràctiques

.

.

Top