Ets aquí
Inici > General > Noticiari > 40 ANYS DE LA RONDALLA FENT CAMÍ, AMB VERMUTADA POPULAR A LA PLAÇA DE JOAN MIRÓ

40 ANYS DE LA RONDALLA FENT CAMÍ, AMB VERMUTADA POPULAR A LA PLAÇA DE JOAN MIRÓ

Redacció

03-05-2018

El passat diumenge 22 d’abril i organitzat pel Barri dels Sis Carrers, el bar Anton i la Rondalla Fent Camí, tingué lloc un Vermut del Drac popular a l’emblemàtica plaça.

Tot començà a partir de les onze del matí, amb Vermutada musical a càrrec de Soundsystem reggae (LRK & Tojan Father), mentre la gent anava fent gana cruspint-se un vermut i una mica d’aperitiu, tot esperant les 12 del migdia, quan hi hagué la ballada dels gegants Miquel i Roca del Barri dels Sis Carrers amb la música dels Grallers de Mont-roig.

Després de l’actuació dels gegants i grallers poguérem sentir la música de feia quaranta anys a càrrec de la Rondalla Fent Camí (1978-2008) en un enregistrament de l’any 1980. El Miquel Anguera, prengué la paraula per fer una mica d’història del grup musical que fou referència durant tota aquella època i que, posteriorment, va nodrir i crear el grup de folk “D’Un Roig Encès” i els Grallers de Mont-roig. Una dotzena d’antics membres d’aquella formació musical es retrobà a la plaça tot recordant vells temps i anècdotes i s’emplaçà a poder celebrar una propera festa, més íntima i particular dels seus 40 anys amb el màxim de components de l’antic grup.

També esmentarem que, durant tot el matí, tingué lloc el servei de Marfi Pintacares, cosa que agradà molt la mainada que participava de la festa. Sobre les dues del migdia una paella popular cuinada per Ca l’Anton, al preu de 5 €, posà fi a la gana dels més de 150 participants en la trobada. La música, sempre de vinil i gràcies al Joan, es pogué sentir fins a mitja tarda. Una simpàtica festa que comptà amb la col·laboració de Difarm, Dubwiser i l’Ajuntament de Mont-roig.

20180503 40 anys de la Rondalla Fent Camí

Top