Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ANNA PUJOL NOVA PUBILLA DE MONT-ROIG 2017. FESTA DE LES PUBILLES, MISSA DE SANT ISIDRE I FESTIVAL CONTRA EL CÀNCER

L’ANNA PUJOL NOVA PUBILLA DE MONT-ROIG 2017. FESTA DE LES PUBILLES, MISSA DE SANT ISIDRE I FESTIVAL CONTRA EL CÀNCER

Redacció

19-05-2017

El passat cap de setmana tingué lloc la tradicional festa de les pubilles i els hereus. L’elecció de pubilla 2017 (la primera fou elegida el 1963) tingué lloc el dissabte a la nit al poliesportiu municipal, en un acte molt concorregut per la gent de Mont-roig a qui sempre ha agradat, especialment, aquesta popular elecció.

Les pubilles i les entitats que es presentaren a l’elecció d’enguany foren: Marta Mestre i Mendoza del Grup de Colònies i Esplai Els Brivalls; Maria Gracia Vilches, Unió de Dones; Nerea Hernández Ruiz, Associació d’Empresaris i Comerciants de Mon-roig; Anna Pujol (nova pubilla), Club Esportiu Mont-roig; Georgina Bargalló i Aragonès, Associació de Veïns del Rovell de l’Ou; Ona Estaje i Morcillo, Associació de Jubilats de Mont-roig; Aroa García Fernández, Associació de Veïns del Barri de Baix; Mar Castellví i Guillén, Grup Ecologista l’Escurçó; Zaida Zamora Ruiz, Agrupació de Patinatge Mont-roig; Sara Martín Conejero i Carles Pujol, pubilla i hereu de l’AMPA de l’IES Antoni Ballester: Judit Salsench i Virgili i Claris Baiges, pubilla i hereu dels Kintus’17; Candela Álvarez Benítez, Amics de la Poesia i Marina Garcia-Abadillo Rovira i Víctor González Roldán, pubilla i hereu de l’AMPA de l’Escola Mare de Deu de la Roca.

La nova pubilla de Mont-roig 2017, tal com ja hem dit, ha estat l’Anna Pujol (Club Esportiu) i les dames d’honor: Marta Mestre i Mendoza (primera, Els Brivalls) i la Judit Salsench i Virgili (segona, Kintus’17)).

Feta l’elecció, es passà al tradicional ball que fou amenitzat per l’orquestra Odisea fins al voltant de les 2 de la matinada, quan  la discoteca mòbil dels Kintus/es’17 prengué la iniciativa fins al final de la festa.

L’endemà diumenge, a migdia, des la Casa de Cultura Agustí Sardà (prèvia recepció del Consistori a les pubilles i hereus) sortí el seguici d’autoritats, pubilles i entitats fins a l’església parroquial (acompanyats pels gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig). Després de la tradicional Missa, a la plaça de Mn. Gaietà Ivern, tingué lloc la ballada dels esmentats gegants i 4 dels capgrossos antics de la Vila, amb la música dels Grallers, mentre l’Ajuntament oferí un petit aperitiu a tots els presents.

A la tarda a les 6, i organitzat per la Unió de Dones de Mont-roig, tingué lloc l’habitual festival per recaptar diners per a la Lliga Contra el Càncer. Hi intervingueren les alumnes de les classes de ball de l’AMPA, dirigides per la Isabel Cros i posterior actuació del Coro Rociero Arena del Camino de Miami. També tingueren lloc els habituals sorteigs entre els assistents. Al final del Festival de Ball es comptaren 2.500 € de recaptació, tot i que encara falta celebrar el teatre de “Els Xuts”  per poder-ho sumar al recaptat el diumenge.

Les pubilles i hereus 2017

 

La pubilla, Anna Pujol i les dues dames d’honor

 

Pubilles passant el portal de l’Església

 

Actuació dels gegants, capgrossos i grallers

20170519 Pubilles

Top