Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EL GUANYADOR DEL CONEGUT PREMI “MINUBE TRYP” VISITA MONT-ROIG, MIAMI I EL CENTRE MIRÓ

EL GUANYADOR DEL CONEGUT PREMI “MINUBE TRYP” VISITA MONT-ROIG, MIAMI I EL CENTRE MIRÓ

Redacció

18-05-2017

El passat diumenge 7 de maig, en David que té el blogg “El mundo en mi càmera.com”, acompanyat de dues periodistes més, van passar pel nostre municipi (i per d’altres de les nostres turístiques comarques) i es van parar una molt bona estona al nostre Centre Miró. Havien estat convidats per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica del nostre Ajuntament i van pernoctar uns dies al mont-rogenc Càmping Els Prats per desenvolupar la seva tasca informativa. Tal com hem assenyalat en el títol, en David havia guanyat el prestigiós premi “Minube Tryp” (Premi Interactiva de plata, Premi excel·lència empresarial per la universitat de Nebrija i premi a la Millor Aplicació de l’any 2011” per a Apple.

Posats d’acord la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica del nostre ajuntament

amb la Junta del Centre Miró, el Miquel i l’Arnau van obrir el diumenge a la tarda, i van acompanyar els tres periodistes per oferir-los una visita guiada al nostre espai etnològic com és el Centre Miró. Se’ls explicà la relació del nostre fill adoptiu, Joan Miró, amb el món pagès de Mont-roig de principis del segle XX, quan Miró vingué per primer cop al nostre poble (any 1911). Els tres periodistes no van parar de fer preguntes i fotografies sobre el Centre Miró, els seus petits detalls, Mont-roig i la seva història i, especialment, sobre els dos pessebre (el mironià de l’entrada i l’altre de pedra seca).

Els tres convidats havien visitat i fotografiat les cales de Miami i havien dinat a Mont-roig per, després de la visita mironiana, dirigir-se cap a la nostra estimada Ermita on acabarien la seva tasca contents i encantats amb la nostra rebuda i pel dia esplèndid de llum i color.

Tarda del diumenge 7 de maig: un bon exemple de col·laboració entre el nostre Ajuntament i una entitat cultural del nostre municipi.

El Miquel Anguera fent una visita guiada als periodistes

20170518 blogg premi Minube Tryp

Top