Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ANDREU PÉREZ I CHAPARRO, 7È A TORTOSA EN LA COPA D’ESPANYA JÚNIOR DE JUDO

L’ANDREU PÉREZ I CHAPARRO, 7È A TORTOSA EN LA COPA D’ESPANYA JÚNIOR DE JUDO

Miquel Anguera, “Beatet, i Carles Pérez

20-01-2024

El diumenge 14-01-2024 l’Andreu P.Chaparro va disputar la Copa A d’Espanya júnior de judo, la primera prova de l’any a Tortosa. Després de dues estades a Pamplona i Tortosa l’Andreu va competir en la categoria de menys de 90 quilos.

L’Andreu, després de la disputa de diversos combats, va arribar a quarts de final on va ser eliminat. Va accedir a la repesca i restà en 7a posició. Direm en defensa seva que estava un xic lesionat per una forta contusió a l’espatlla i va competir, òbviament, un xic limitat físicament.

Ara a descansar, refer-se de la lesió i preparar el circuit de judo català al proper 17 de febrer a la capital del Baix Penedès: El Vendrell. Sort, Andreu!!