Inici > General > Noticiari > JORDI ALTÉS 5È A LA 13A SUPERCOPA ESTATAL DE JUDO A TORTOSA

JORDI ALTÉS 5È A LA 13A SUPERCOPA ESTATAL DE JUDO A TORTOSA

Miquel Anguera, “Beatet” – Pili Obiols

20-01-2024

El passat dia 13 de gener, dissabte, el jove judoka mont-rogenc Jordi Altés i Obiols va participar, com l’Andreu Pérez Chaparro, en la XIII Supercopa estatal infantil, III Memorial Cristòbal Dauden, en categoria de menys de 50 quilos, obtenint un molt meritori 5è lloc en la classificació final.

Després de 4 combats guanyats, el Jordi passà a quarts de final i lluità pel bronze. Malauradament, perdé el combat, malgrat un molt bon duel i restà en un molt meritori 5è lloc com ja hem dit.

També direm que, a Tortosa, hi van participar més de 400 judokes. El lloc de la competició fou el pavelló municipal Jordi Angelats de Ferreries i allí es trobaren les més fermes promeses del judo estatal. N’hi havia d’Andalusia, Aragó, Illes Balears, Canàries, Catalunya, Cantàbria, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, País Basc, Rioja i País Valencià. Es van fer servir 5 tatamis per als combats i l’organització anà a càrrec de la Federació Catalana i Espanyola de Judo i el Club de Judo Priorat-Terres de l’Ebre. L’enhorabona, Jordi, pel teu 5è lloc!!