Ets aquí
Inici > General > Esports > L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO, SETÈ A MADRID, AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE JUDO EN EDAT ESCOLAR

Miquel Anguera, “Beatet”

18-05-2023

El passat 29 i 30 d’abril, l’Andreu Pérez Chaparro va anar a Madrid  a competir en el Campionat d’Espanya en edat escolar (categories infantil i cadet) al Centre Educatiu Municipal de Gallur a Madrid. Allí s’hi han trobat més de 800 judokes de les categories esmentades i de totes les comunitats autònomes de l’Estat.

En cada categoria d’edat i pes es van trobar els millor judokes de cada comunitat, juntament  amb els 3 primers classificats del rànquing  estatal i els campions d’Espanya de l’any passat.

L’Andreu hi va participar representant Catalunya després d’haver lluitar per la plaça durant tota la temporada tal i com hem anat explicant. Al primer combat, l’Andreu va eliminar, ràpidament, un judoka extremeny i accedint a vuitens de final. Tot seguit lluità amb el campió de Madrid i 6è classificat del rànquing estatal i, fent valer el seu títol de campió de Catalunya, va emportar-se la victòria accedint a quarts de final.

A quarts es va trobar amb el sots-campió de l’any passat, un canari que acabaria sent el campió d’enguany. El nostre judoka no va rendir-se i va aguantar durant dos llargs i intensos minuts (els combats són de quatre), però dissortadament, va caure i entrà en la repesca del campionat que, en primera eliminatòria, va passar-la contra un gallec ben resistent.

Lluitant per la medalla de bronze competí contra un murcià on, després de 7 llargs minuts (4 de reglamentaris i 3 de tècnica d’or) l’Andreu va perdre el combat per estrangulació i quedà fora per la lluita del bronze, però obtenint una molt meritòria 7a posició. Felicitats, Andreu, per aquesta merescuda 7a posició!!