Ets aquí
Inici > General > Esports > L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO BRONZE A LA SUPERCOPA DE CATALUNYA

L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO BRONZE A LA SUPERCOPA DE CATALUNYA

Miquel Anguera, “Beatet”

29-03-2023

El mont-rogenc Andreu Pérez Chaparro, ha obtingut la medalla de bronze de la Supercopa de Catalunya de judo, categoria cadet de fins a 90 quilos, en el poliesportiu de Coma-ruga, al Vendrell, el passat dissabte 25 de març.

Aquesta copa era la darrera prova del circuit català que defineix els classificats per al campionat d’Espanya a celebrar els propers 29, 30 d’abril i 1r de maig a Madrid (el 28 d’abril comença la concentració amb la selecció catalana).

L’Andreu s’imposà ràpidament als quarts de final, però dissortadament perdé a les semifinals, principalment per una luxació al colze provocada pel seu contrincant. Malgrat tot es pogué sobreposar a la lesió i obtingué la medalla de bronze de l’esmentada supercopa. També direm que ha quedat primer del rànquing català, accedint directament al Campionat d’Espanya a celebrar a Madrid en les dates suara esmentades.

No cal dir que des d’aquestes ratlles li desitgem la millor classificació en els propers campionats, el felicitem per aquesta nova medalla obtinguda el passat dissabte en terres penedesenques i li agraïm de portar arreu el nom de Mont-roig.

.

.

Top